kerstkaarten met fotofabriek.nl

Ik stuur mijn geliefden en vrienden met enige regelmaat graag een kaart. Voor allerlei gelegenheden. Verjaardagen, moeilijke dagen of zomaar. Het is je vast opgevallen dat er één gelegenheid om een kaart te sturen ontbreekt in mijn rijtje. Dan heb ik het over de feestdagen. Dit heeft als reden dat ik deze dagen als best lastig ervaar. Het liefste sla ik ze gewoon over. Dat was dan ook de reden dat ik in de eerste instantie wat huiverig was toen fotofabriek.nl mij benaderde met de vraag of ik een setje kerstkaarten wilde ontwerpen en uitproberen. Hold your horses! Zelf ontwerpen? Ja, dan ben ik om! Toegegeven, ergens hebben al die gelukwensen naar elkaar ook wel wat. Even een momentje dat je dankbaar bent voor elkaar en elkaar dit laat weten. Dat verbindt. En ja, van de mensen in mijn omgeving die ons altijd trouw een kaart sturen, waardeer ik dat altijd wel enorm. Als je van mij dus nooit een  kerstkaart hebt ontvangen, dan is dat daarom niets persoonlijks. Dan weet je dat bij deze.

Tijd is een schaars goed

Omdat ‘tijd’ in deze hectische en drukke maatschappij steeds meer een schaars goed is, is dit voor mij daarnaast ook een reden dat ik verzaak met kaarten sturen tijdens de feestdagen. Er gaat namelijk best wat tijd en werk in zitten om iedereen in je omgeving een kaart te sturen. Oké, ik ben ook liever lui dan moe. Dat speelt ook mee.

Je eigen kerstkaarten ontwerpen met fotofabriek.nl

Bij fotofabriek.nl bestaat de mogelijkheid om je eigen kerstkaarten te ontwerpen. Je kunt kiezen voor een blanco project of uit bestaande ontwerpen. Natuurlijk koos ik ervoor om zelf een ontwerp te maken en maakte ik met behulp van de online editor, van een heerlijk zomers kiekje, in een handomdraai een kerstkaart in de sfeer van winterwonderland! Ik had keuze uit allerlei verschillende decoraties, sjablonen, tekstopmaken, indelingen, achtergronden, kleuren, patronen, vormen, cliparts en verschillende categorieën. Je kunt het dus zo bont maken als je wil. Of juist niet natuurlijk.

Je kunt je project altijd wijzigen of aanpassen

Wanneer je klaar bent met je ontwerp, volgt er een projectcontrole. Wanneer er iets niet klopt in je specificaties krijg je hier melding van en dan kun je je project wijzigen of aanpassen. Ook wanneer je het bestelproces bent gestart, krijg je nog de mogelijkheid om je project aan te passen of om een voorbeeld te bekijken. Zo weet je zeker dat je kaarten naar tevredenheid afgedrukt zullen worden. Erg fijn dat er zo meegedacht wordt. Voor de échte twijfelaars onder ons, bestaat er zelfs nog de mogelijkheid voor een proefafdruk.

Kerstkaarten versturen kost veel tijd? Met fotofabriek.nl niet!

Je kunt kiezen uit kerstkaarten per stuk of kerskaarten per set, deze bestaan uit 9 stuks, kost €9,99 en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten. Enveloppen worden hierbij geleverd. Er zijn verschillende papiersoorten, namelijk: Standaard, Natuurwit of Hoogglans. Het betreft alle drie zwaar papier, het verschil zit hem in de coating. Daarnaast kun je nog kiezen welke verzendmethode je voorkeur heeft. Je ontvangt de kaart(en) thuis en kunt ze dan zelf nog schrijven en versturen of je kiest ervoor dat fotofabriek.nl de kaart(en) naar de door jou opgegeven geadresseerde(n) verstuurt. Je kunt de opties altijd nog aanpassen totdat de bestelling is voltooid. Afhankelijk van je keuze, zal hier een meerprijs uit voortvloeien. De vlieger dat er zoveel tijd in gaat zitten om kerstkaarten te versturen, gaat bij deze dus niet meer op! Voor mij dan in ieder geval.

Fotofabriek.nl heeft nog veel meer leuks!

Iedereen die mij een klein beetje kent, die weet hoe dol ik ben op het ontwerpen van allerlei dingen. Van mokken en tegels tot allerlei invulboeken en van textiel tot fotoboeken. Ik kan daar helemaal in opgaan. Ja, ook kaarten met pakkende quotes vind ik een feestje om te maken. Kerstkaarten ontwerpen wordt nu ook aan dit rijtje toegevoegd. Bij fotofabriek.nl kun je naast kerstkaarten ook allerlei andere dingen zoals, fotoboeken maken en ontwerpen.

Hoe laat jij je kerstkaarten bezorgen?

Thuis laten bezorgen bedraagt €2,95, bij een Post.nl punt laten bezorgen bedraagt €5,95. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij fotofabriek.nl, dit is kosteloos. Per koerier laten bezorgen kan ook, dit bedraagt €27,95. Boven de €40 is verzending gratis.

Je spaart fotofabriek punten bij iedere bestelling!

Bij iedere bestelling die je plaatst, spaar je fotofabriek punten. De gespaarde punten kun je in je account inwisselen voor kortingsvouchers. Een mooi excuus om meer te bestellen dan je van plan was. Want dat risico loop je wanneer je bij fotofabriek.nl je creatieve uitspattingen de vrije loop laat! Daarover gesproken, mocht je bestelling nou zo in de smaak vallen, je uploads worden standaard tot 40 dagen bewaard. Dat is altijd mooi meegenomen.

Het eindresultaat was boven verwachting

Je vraagt je af waarom je dit jaar ook geen kerstkaart kreeg? Je zag het ontwerp toch? Ze zijn veel te leuk om te versturen! Het eindresultaat heeft me betoverd! Het zag er zo vrolijk, sprankelend, persoonlijk en kwalitatief goed uit. Het zijn echt kleine brievenbuscadeautjes geworden. Ik ben er oprecht erg blij mee en ik ga zelfs overwegen om kerstkaarten versturen weer binnen onze familietraditie op te nemen.

kerstkaarten maken met fotofabriek.nl

Lees ook:

Retroprints met fotofabriek.nl


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Vergeet dan niet op de ”Follow us” button onder dit artikel te klikken!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *