Fotofabriek.nl – Retroprints – Fotoboek – Foto afdrukken

Iedereen die mij een beetje kent, die weet dat ik een voorliefde voor fotograferen en foto’s heb. Dierbare herinneringen vang ik al jaren in digitale fotoalbums en op vakanties of speciale dagen, schiet ik ook veelvuldig de mooiste plaatjes van onze avonturen en onze meiden en laat deze dan afdrukken.
Tegenwoordig is er op het gebied van foto’s tot mijn grote genoegen,  heel veel mogelijk! Foto’s kun je op de meest uiteenlopende manieren af laten drukken. Denk hierbij onder andere aan wanddecoratie, kaarten, kalenders, agenda’s, mokken en allerlei fotocadeaus. Hiep, hoi! Dat vind ik leuk en ik maakte dan ook al gebruik van verschillende aanbieders op dit gebied.

Ik mocht de Retroprints uitproberen!

Mijn hart maakte een sprongetje toen Fotofabriek.nl mij een tijdje geleden benaderde met de vraag of ik wellicht de Retroprints eens wilde uitproberen. Daar we verschillende raakvlakken hadden én mijn voorliefde voor foto’s, werd ik hier heel enthousiast van! Opgetogen bezocht ik de website en ging aan de slag. De website is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Voor mij erg fijn, want ik ben niet zo’n heel geduldig typje hoor. Je kunt onder het kopje Retroprints kiezen voor Deluxe, Retroprints of een Waaier. Ik koos voor de Retroprints en daar kon ik weer kiezen tussen blanco ontwerpen of voor leuke en kleurrijke ontwerpen die je ook nog kunt opleuken met een groot scala aan tekst, decoraties en achtergronden. Buiten dat zijn er nog talloze mogelijkheden en leuke features waarmee je retroprints op kunt leuken. Je kunt er alle kanten mee op! Bij mij popte er meteen de leukste ideeën op om familie of vrienden eens te verrassen met zo’n leuke print met tekst en leuke clipart. Zo’n Retroprint is natuurlijk zo met de post verstuurd. Ook leuk als aandenken aan een speciaal moment, een leuke dag of een verjaardag. Deze mogelijkheid houd ik daarom zeker in gedachten.

Blanco Retroprints en ontwerpen

Ik stelde zowel een blanco project als een setje met ontwerpen samen. Over het algemeen houd ik niet zo van tierelantijntjes bij foto’s, maar de Retroprints met een ontwerp vielen desalniettemin erg in de smaak! Deze optie is goed geschikt voor als je bepaalde momenten wilt vastleggen en bewaren, want in een handomdraai kun je digitaal een leuke of bijpassende tekst en datum op je print zetten. Of wat dacht je van een treffende decoratie? Je voegt hiermee toch een extra sfeertoon aan je foto toe. Leuk dus en ook erg leuk om daar op deze wijze kennis mee te maken. Op de blanco variant kun je met pen makkelijk zelf tekst schrijven, want zowel boven als onder de afdruk, is een witte balk. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de balken blanco te laten en voor de retro look te gaan.

Retroprints zijn goed betaalbaar

Toen ik mijn bestelling ontving, was ik blij verrast, want de kwaliteit was hoogstaand. Een aantal van de Retroprints staan nu ook daadwerkelijk bij ons in de woonkamer. Mijn oudste dochter werd dermate enthousiast van een foto, dat zij deze wilde hebben om op haar slaapkamer neer te zetten. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want voor €4,99 heb je al een setje Retroprints van 8 stuks!

Fotoboeken en foto’s afdrukken bij Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl doet zijn naam eer aan, want behalve Retroprints, kun je bij hen ook fotoboeken maken, maar voor foto’s afdrukken kun je ook bij hen terecht. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je onder andere je foto’s uit laten vergroten en er een poster van laten drukken. Maar je kunt ook een foto in lijst bestellen of fotostrips laten maken.

Nu 20% korting op een fotoboek!

Fotofabriek.nl

Houd jij ook van foto’s en alles wat daarmee te maken heeft en ben je enthousiast geworden? Neem dan zeker eens een kijkje op de veelzijdige website van Fotofabriek.nl. Een leuk feitje is, dat Fotofabriek.nl de winnaar is van de fotoboekentest van 2020. Als je nu een vlakliggend fotoboek bestelt, krijg je ook nog eens 20% korting! Nog meer reden om je volgende fotoboek bij hen te maken en bestellen!

Judith-it – @judithevelien

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Vergeet dan niet op de ”Follow us” button onder dit artikel te klikken!


2 Replies to “Retroprints van Fotofabriek.nl”

 1. Goedemiddag Judith!

  Wat schrijf jij leuke artikelen! Ik zou je hier daarom graag ook een vraag over willen stellen. Ik stuur deze mail namens Studentendrukwerk.nl. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk zoals scripties, boeken, verslagen en andere documenten en sinds kort ook bierviltjes.

  De reden dat ik je deze mail stuur is omdat ik mij afvroeg of het je leuk lijkt om op een ludieke manier een samenwerking tot stand te brengen. Wellicht vinden de bezoekers van jouw website het leuk om een wanddecoratie of een ander gepersonaliseerd product te ontwerpen en bestellen. Denk hierbij aan een foto op canvas, aluminium, dibond, forex en keramiek. Aluminium geeft bijvoorbeeld een mooie industriële ‘touch’ aan jouw interieur. Neem eens een kijkje op onze website!

  Ik hoor graag van je

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hoekstra
  Studentendrukwerk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *