gepersonaliseerde mok van studentendrukwerk.nl – judith evelien – judithit

In mijn omgeving sta ik toch wel bekend als de mokken-koningin! Ik heb een voorliefde voor leuke, grappige, diepzinnige quotes en voor woordspelingen. Niets leuker dan dit op creatieve wijze te verwerken op een mok. Op deze manier verzamelde ik al een leuke collectie mokken en ik geef ze ook graag cadeau voor allerlei gelegenheden. In een handomdraai leuk je een mok op door ze feestelijk in te pakken en er snoepjes, chocolade of een cadeaubon in te verstoppen. Nog een persoonlijke kaart erbij en hoppa, in een kunstgreep staat daar een uniek cadeau voor je neus. Ze worden altijd goed ontvangen en soms krijg ik zelfs weleens aanvragen voor een van mijn ontwerpen.

Een KA-U-THEE mok met Studentendrukwerk.nl

Onlangs werd ik benaderd door Studentendrukwerk.nl met de vraag of ik een gepersonaliseerde mok wilde reviewen. Een vraag waar ik natuurlijk niet lang over na hoefde te denken. Natuurlijk wil ik dat! Mijn befaamde KA-U-THEETJE ontwerp zou de mok gaan sieren. Deze gaf ik al cadeau aan heel wat mensen in mijn omgeving, maar zelf had ik nog geen exemplaar in mijn bezit. Stiekem is dit toch wel mijn favoriet! Ik houd wel van woordspelingen die een beetje op het randje zijn. Of juist heel erg… Daar kan ik de komende winter heel wat warme choco met extra veel slagroom uit drinken.

”Vetrollen moet je niet bestrijden, die moet je onderhouden!’’

Judith Evelien


Want, vetrollen moet je niet bestrijden, die moet je onderhouden! Zo, geef ik je zomaar even een leuke quote voor op een mok weg! De mokken van Studentendrukwerk.nl zijn hittebestendig en kunnen in de magnetron. Ook de vaatwasser doorstaan ze moeiteloos. Eigenlijk had ik dan een KA-U-THEETJE  CHOCOOTJE moeten maken. Daar ik niet zo’n koffie en thee liefhebber ben. Nou ja, weer inspiratie voor een volgende mok!

Bestel nu een gepersonaliseerde mok met 20% winterkorting!

Ach, en waarom ook niet? Want met de code cadeau20 kun je je mok nu laten bedrukken met maar liefst 20% winterkorting. Jouw eigen foto of je eigen tekst of beiden? Of kies je misschien voor de magische mok? Dat is een mok die van kleur verandert bij hitte. Zodra je je hete choco inschenkt, komt je foto en/of tekst tevoorschijn. Een extra leuk verrassingselement. Ja, thee of koffie kan natuurlijk ook. De mokken zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten en de prijzen variëren van €8,49 tot €14,99.

Je eigen gepersonaliseerde mok in een handomdraai

Een mok met eigen foto heb je zo gemaakt middels een online ontwerpprogramma op de website van Studentendrukwerk.nl. Je kunt hiervoor gebruik maken van een scala aan bestaande formats of een eigen ontwerp maken. Bij een eigen ontwerp lever je gewoon een PDF bestand aan. Deze is heel makkelijk te uploaden via de online editing tool op de website. Tijdens het ontwerpen heb je keuzes tot verschillende specificaties om je mok op te leuken en te verfraaien. Denk aan filters, kaders, kleuren en vormen. Een kind kan de was doen! Wil je een voorraadje inslaan? Dan kun je volumekorting krijgen. De verzending bedraagt 2,95 en dan heb je je bestelling binnen 3 werkdagen binnen. Vanaf €30 is de verzending gratis. Daar hoef je het dus niet voor te laten.

Voor iedere gelegenheid is een passende mok

Let op, daar zit je zo op hoor! Want als je er eenmaal aan begint, dan wil je meer. Tenminste, als ik voor mezelf spreek dan. Als je rondneust tussen de verschillende formats, zul je zien dat er voor iedere gelegenheid wel een passende mok is. En als je nou wel de juiste gelegenheid vindt, maar het format staat je niet aan… dan kun je altijd nog zelf aan de slag gaan voor iets wat wel voldoet aan je eigen eisen. Ja, ik word er erg blij van!

Wanneer je in- of in de buurt van Groningen woont, dan kun je je bestelling kosteloos ophalen. Bij haast is er voor de meerwaarde van €2 de mogelijkheid tot een spoedproductie en heb je bestelling nog net wat sneller in huis.

Studentendrukwerk.nl biedt nog meer leuks

Die creatieve uitspattingen kun je overigens ook prima botvieren op een T-shirt! Een dienst die Studentendrukwerk.nl ook biedt. Iets wat ik ook erg graag doe. Niets leukers dan rondlopen in je eigen creaties. En ja, daar heb ik me ook al verschillende keren aan schuldig gemaakt. Scroll voor het resultaat meer eens door mijn feed op Instagram. Goed, ik wijk af van de mokken, want daar ging het om. Maar toch leuk om even te vermelden, wie weet wat voor leuke ideeën je daar weer van op doet.

En? Enthousiast geworden?

Ben jij nog op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor die ene verjaardag of voor de feestdagen die voor de deur staan? Of hunker je naar een mok waaraan jij je in de winter heerlijk kunt verwarmen? Leef je dan lekker uit met alle creativiteit die je in je hebt en maak je eigen gepersonaliseerde mok bij Studentendrukwerk.nl. En vergeet dan niet die kortingscode, cadeau20, voor 20% winterkorting!

Wat inspiratie nodig?

Lees ook:

Ben je boos? Pluk een roos!


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Volg mij dan ook op Instagram: @judithevelien


@judithevelien – judith evelien – studentendrukwerk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *