boosheid bij kinderen – judith-it – studentenwerk.nl – winnen

!!Let op: onderaan dit artikel vind je een leuke winactie!!
Actie gesloten

Ik was al een tijdje  op zoek naar een mogelijkheid om mijn creatieve uitspattingen af te laten drukken. Ik ben namelijk dol op het maken van allerlei doeboeken, invulboeken en dagboeken. Daar kan ik mij echt helemaal in verliezen! Ik maakte al verschillende leuke zwangerschapsdagboeken, zogenoemde ‘’verlofboekjes’’ voor collega’s die met verlof gingen en onlangs maakte ik nog een invulboek; ‘’Ik word grote zus!’’. Dit maakte ik echter allemaal in digitale fotoalbums. Heel leuk natuurlijk, maar uiteindelijk zijn die albums daar natuurlijk helemaal niet voor bedoeld.

Ik wil dat ook zelf kunnen!

Ik wilde eigenlijk zelf dergelijke boeken maken en af laten drukken, maar ik had geen idee waar ik daarvoor terecht zou kunnen. Tot ik onlangs werd benaderd door studentendrukwerk.nl. Zij vroegen mij of ik een product naar keuze wilde testen. Toen ik op onderzoek ging op de website, zag ik al gauw dat zij ook verschillende opties en mogelijkheden hadden in het afdrukken van verschillende documenten. Te denken aan een scriptie, boek, verslag of reader. Daar ging mijn bloed meteen sneller van stromen! En ik kon niet wachten om een van mijn projecten af te laten drukken.

Ben je boos? Pluk een roos!

Voor mij was de keuze daarom gauw gemaakt: een boek drukken! Ik wist ook al welke: ‘’Ben je boos? Pluk een roos!’’ Een informatief boek over boosheid bij kinderen. Bedoeld voor ouders en kinderen. Mijn middelste dame heeft nogal een explosieve periode achter de rug. Ik kwam zelfs op het punt aan dat ik de weg naar huisarts wilde maken, omdat ik gewoon niet meer wist hoe haar te benaderen. Maar niet voordat ik zelf iets had bedacht en geprobeerd. Was het wel boosheid wat mijn dochter liet zien? Of lag er iets anders aan ten grondslag? Was ze verdrietig of jaloers of misschien moe? Wat ze dan uitte middels boosheid? Ze was namelijk op een punt aangekomen dat zowat iedere emotie zich door boosheid representeerde.

Boosheid en verdriet liggen soms dicht bij elkaar

Judith Evelien

Ik bedacht een werkblad met een stappenplan om tot de kern van de boosheid te komen. Bij ons bleek dit warempel te werken! We moesten het wel een paar keer ‘’oefenen’’ hoor. Naarmate we het vaker toepaste, vonden we beiden onze weg en werden de stappen voorspelbaar en helder. Het was een prachtig hulpmiddel om een opening te vinden om haar boosheid te kunnen duiden en ook weer af te kunnen sluiten. Het werd een mooie manier om haar gevoelens te bespreken. Naast de werkbladen, maakte ik ook oefenbladen om inzicht te krijgen in de boosheid van je kind en om te ontdekken dat boosheid en verdriet soms heel dichtbij bij elkaar kunnen liggen.

Ik liet een boek afdrukken bij studentendrukwerk.nl

Wat vond ik het spannend, want, was het wel wat ik voor ogen had? Ik nam de proef op de som en doorliep de stappen op de website. Eerst moest ik de keuze maken in welke vorm ik mijn project af wilde laten drukken. Zou ik kiezen voor een scriptie, boek, verslag of reader?

Ik koos voor een boek. Daarbij had ik de keuze uit mat of glans papier, papierdikte standaard of premium, zwart/wit of kleur, enkelzijdig afdrukken of dubbelzijdig, hardcover, spiraal, softcover, hardcover of losbladig en voor de kaft kun je kiezen of je deze van papier (bedrukt), wit leer (bedrukt) of wit linnen (bedrukt) wilt.

Met deze opties kun je je drukwerk zo duur maken als je zelf wilt. Of zo goedkoop als je zelf wilt, net hoe je het bekijkt natuurlijk!

Judith Evelien – studentendrukwerk.nl

Voor mijn project koos ik voor mat papier, premium papier, kleur, dubbelzijdig afdrukken, hardcover kaft van papier en de laatste pagina van mijn document zou als omslag functioneren. Ook daar is een keuzemogelijkheid in. De stappen waren eenvoudig te doorlopen. Nadat ik alle stappen nauwkeurig had gevolgd, is er nog de mogelijkheid om de aanleverspecificaties te bekijken. Hierin kon ik precies zien hoe het document eruit zou komen te zien en wanneer je tevreden bent, kun je je bestelling definitief maken en vanaf dan kan de voorpret beginnen! Tot dusver was ik tevreden en stond het me aan wat ik al in de voorbeschouwing zag.

De levering is snel

De levering was snel, binnen een week ontving ik mijn bestelling al! Ik was heel positief verrast en maakte een klein vreugdedansje toen ik mijn eigen boek in handen had. Wat was het mooi! Precies zoals ik het voor ogen had. Mooie kwaliteit en echt waar voor je geld en voor een redelijke prijs. Dit motiveert mij om meerdere projecten uit te werken en mijn creativiteit de vrije loop te geven.

ben je boos? pluk een roos! – boosheid bij kinderen – judith evelien – studentendrukwerk.nl

Studentenwerk.nl heeft nog meer leuks!

Verderop in dit artikel vind je een winactie, zodat je kans kunt maken op een exemplaar van ‘’Ben je boos? Pluk een roos!’’ Maar eerst wil ik er nog even op wijzen dat er nog veel meer leuks te krijgen is op studentendrukwerk.nl. Als je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd mondkapje wilt, kun je mondkapjes bedrukken
Ook voor wanddecoraties, foto’s en gepersonaliseerde producten en cadeaus kun je terecht bij studentendrukwerk.nl. Denk dan bijvoorbeeld aan mokken, agenda’s, bierviltjes, visitekaartjes, stickers en nog veel meer. Ik keek mijn ogen uit! Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat je ook tegeltjes kunt laten bedrukken met je eigen teksten en afbeeldingen. Aangezien ik nogal van de quotes en leuke uitspraken ben, zie ik me dit ook nog weleens bestellen! Studentendrukwerk.nl staat bij mij in ieder geval in mijn favorieten.

Winnen! Doe je ook mee? Gesloten

Ik ben heel erg benieuwd of anderen wellicht ook iets kunnen hebben aan mijn boek; ‘’Ben je boos? Pluk een roos!’’ En of de werkbladen met het stappenplan een ander net zo goed kunnen helpen als ze bij ons deden.


Daarom vind ik het ook zo leuk te vermelden dat ik in samenwerking met studentendrukwerk.nl een exemplaar van ‘’Ben je boos? Pluk een roos!’’ weg mag geven!


Dus worstel jij af en toe ook met de buien van je kind en vind je het lastig een ingang te vinden en wil jij kans maken op een exemplaar? Doe dan mee met onze winactie! Daarnaast kun je meteen zelf het resultaat zien van hoe het afdrukken van een boek er bij studentendrukwerk.nl uitziet.

Zo maak je kans: Gesloten

  • Zorg ervoor dat je het Instagram account van @judithevelien & @studentendrukwerk
         volgt, geef het actiebericht op @judithevelien een hartje
  • Tag een vriend/ vriendin in de reacties onder het actiebericht op
         Instagram (@judithevelien) die je dit mooie boek ook gunt (Dus niet onder deze post!)

Dubbele kans maken? Gesloten

  • Zorg er dan voor dat je zowel judith-it als studentendrukwerk op Facebook volgt,  
  • geef het actiebericht op judith-it een hartje of een like en
  • tag een vriend/ vriendin in de reacties onder het actiebericht op judith-it.

Als je deze stappen zowel op Facebook als Instagram onderneemt, dan maak je dubbel zoveel kans! Natuurlijk is één van de twee ook goed en maak je dan gewoon één keer kans!

De winnaar wordt 22 – 12 – 2020 bekend gemaakt en ontvangt een berichtje

Niet gewonnen maar wel interesse in ”Ben je boos? Pluk een roos!”, stuur me dan even een berichtje.

@judithevelien – judith-it – studentendrukwerk.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Volg mij dan ook op Instagram: @judithevelien