2 Replies to “Insta life”

  1. Gelukkig zit ik zonder mascara, mét vetrollen, onderuitgezakt aan mijn niet opgeruimde bureau deze post te lezen…. Ik kan me verbazen over de druk die mensen voelen door de sociale media. Ik vind het werkelijk triest, dat jongeren er bijna aan onderdoor gaan om aan deze “verwachtingen” te voldoen! Wees alsjeblieft gewoon jezelf, dat is soms al moeilijk genoeg!

    1. Dat is precies waarom ik jou nou zo leuk vind! Maar inderdaad, diep triest hoe jongeren en kwetsbare mensen gevoelig kunnen zijn voor de druk van social media. Gelukkig trekken wij ons daar lekker niets van aan, blijven we onze vetrollen eren en hulde aan onze mascaraloze ogen en grote benden op het ons bureau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *