Het lijkt momenteel wel alsof we in een slechte film zitten! Niets is minder waar, het is de bittere realiteit. Ik stuurde mijn vrienden/ collega’s de afgelopen tijd regelmatig even een flauw, grappig en/ of sarcastische Snapchat door. Dit werd gewaardeerd! Mensen konden weer even lachen en vroegen me er meer te sturen. Lachen is belangrijk, ook wanneer het even moeilijk is. Of misschien juist dan? Lachen verbindt en verlicht en ik denk dat daar nu ook best behoefte aan is…

Dus….

Ik heb de eerste Snap op mijn eigen YouTube kanaal geüpload! Ik zal de komende periode proberen dagelijks een filmpje te plaatsen. Gewoon even mijn zinnen verzetten, even jouw zinnen verzetten. Dus voor iedereen die dit kan waarderen is dit vanaf nu toegankelijk!

Je vindt de links hier:

Unieke situatie…
Werken aan de groepsimmuniteit
Hamstereeeen!
Ik heb promotie gehad

Wil je op de hoogte blijven van meer filmpjes of publicaties? Vergeet dan niet op de link onder dit filmpje te klikken!


2 Replies to “Eén grap per dag, zorgt voor een lach”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *