Hier vind je de rubriek, Op De Praatstoel. Zie dit als een gastblog voor Judith-it, waarin mensen aan het woord komen die iets interessants te vertellen hebben. Wil hier ook eens op plaats nemen? Stuur dan een mail naar mail@judith-it.nl

Sinds 2017 schrijf ik met veel liefde en passie voor website4mama.nl. Tevens schrijf ik met diezelfde liefde en passie sinds 2018 voor ongeveertig.nl . Per september 2020 ben ik begonnen met gastboggen voor Met Zonder Ouders: een online platform voor volwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met psychische en/ of verslavingsproblemen.

Je vindt mijn blogs voor website4mama hier:

Website4mama.nl

Website4mama

Je vindt mijn blogs voor Ongeveertig hier:

Ongeveertig.nl

Ongeveertig

Je vindt mijn blogs voor Met Zonder Ouders hier:

Met Zonder Ouders

Met Zonder Ouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *