Heb jij ‘m al gehoord? De nieuwe single van mijn held: George Michael? Bijna twee jaar al niet meer onder ons, maar nog steeds diep verstrengeld in mijn hart en in mijn aderen. Met zijn overlijden stierf er een stukje van mijn jeugd en geschiedenis met hem mee. Zijn muziek groeide mijn leven lang met mij mee en eigenlijk nog steeds.

Dit nummer is zo treffend

‘It’s hard to be more than we’ve seen’. Een quote uit zijn tekst. Tja…inderdaad. Het voorbeeld wat je in je jeugd had is tekenend voor de rest van je leven. De een valt in herhaling, terwijl de andere herhaling juist probeert te voorkomen, maar niet weet hoe. Weer een ander probeert het anders te doen, maar blijft die verrekte rode draadjes uit zijn jeugd keer op keer tegenkomen. Welke richting je ook kiest, het blijft een strubbeling.

Nou ja, luister zelf maar!


Wil je op de hoogte blijven van nieuw leesvoer? Vergeet dan niet op de ‘Follow us’ button onder dit artikel te klikken!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *