kopp – koppkind -koppvolwassen – koppzorgen – schrijven – bloggen – met zonder ouders – judith-it

Toen ik een oproepje bij, ‘Met Zonder Ouders‘ tegenkwam, waarin om gastbloggers werd gevraagd, hoefde ik niet lang te aarzelen om te reageren. Dit is een platform voor volwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met psychische en/ of verslavingsproblemen.

Moederschap in relatie tot KOPP

Ik reageerde en kreeg al gauw een enthousiaste reactie terug. Daarmee werd onze samenwerking beklonken! Mijn blogs voor Met Zonder Ouders zullen gaan over het moederschap in relatie tot KOPP. Ik hoop daarmee herkenning te scheppen en de eenzaamheid wat te verkleinen. Of je nou (heel)jong bent of al volwassen, KOPP-worstelingen zijn van alle tijden!

Lees nu mijn introductie!

Mijn introductie is een feit! Deze vind je hier: www.metzonderouders.nl – Introductie gastblogger Judith

Maar er komt meer…

Ik zal op regelmatige basis blogs schrijven voor Met Zonder Ouders. Dus houd Met Zonder Ouders in de gaten! Je vindt haar hier:
www.metzonderouders.nl
Facebook
Instagram:
@metzonderouders_sandra


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Vergeet dan niet op de ‘Follow us’ button onder dit artikel te klikken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *