Mijn oudste meisje. Zomer 2019

Afgelopen zomer wisten wij even niet wat ons overkwam, onze oudste dochter leek wel een heuse puber. Ze schopte overal tegenaan, niets was goed en heel veel was ontzettend saai! Ze had een mening en die liet ze gelden. Haar stemming was grillig en onvoorspelbaar. Die fase ligt nu al weer eventjes achter ons en nu gaat ze een andere fase in.

Vriendjes en vriendinnetjes worden nu belangrijk

Ons dametje had altijd een beste vriend waar al haar aandacht naar uitging. Dat is nu aan het veranderen. Ze ontdekt dat er nog meer leuke wezens op deze planeet rondhuppelen en daarmee gaat er weer een hele nieuwe wereld voor haar open. Ook voor ons trouwens…

Ik schreef er een blog over voor website4mama

De wereld van een 8-jarige


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Vergeet dan niet op de ‘Follow us’ button onder dit artikel te klikken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *