Met enige regelmaat ontvang ik fishing mails met de intentie om de boel lekker op de lichten. De een is nog doorzichtiger dan de ander…ik klik er niet eens meer op. Maar enige tijd geleden ontving ik een mailtje waar ik de rillingen van kreeg.

Ik was gehackt!

Volgens die zeer ongewenste mail was ik gehackt op gruwelijke wijze! Alles in mij riep dat het nep was en toch voelde ik me vies en bekeken en was ik zo stom om het mailtje toch te openen.

Ik schreef er een blog over voor website4mama

Ik ben gehackt!


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Vergeet dan niet op de ‘Follow us’ button onder dit artikel te klikken!


4 Replies to “Ik ben gehackt!”

  1. Kom maar op met die filmpjes! Die waarop je ongegeneerd meezingt bedoel ik dan hè……
    Stelletje idioten! Ga met jezelf spelen of zo ipv mensen de stuipen op het lijf te jagen…..

    1. Ik heb nog wel een paar leuke opnames met mijn zangkunsten voor je! Dus dat kan geregeld worden haha 😉 Maar idd hé, wat een idioten! Ik kan best wat hebben, maar dit vond ik ronduit smerig en vuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *